Wat anderen over mij zeggen:


Marietta heeft mij het gevoel gegeven dat ik alles kon zeggen. Soms kwamen de emoties los, maar altijd hebben we de bijeenkomsten met een goed gevoel kunnen afsluiten. Ze heeft mij geholpen met het vinden van mijn innerlijke tevredenheid. Ik weet nu beter waarom ik in bepaalde situaties reageer, zoals ik reageer. Zaken die wat minder van belang zijn en juist belangrijke zaken kan ik beter onderscheiden en ik vind mezelf weer leuk!

Dit helpt me de rust te bewaren, thuis in mijn gezin, maar ook op het werk ervaar ik minder werkdruk door goed te beseffen waar het echt om gaat.

Het heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer 'vast' zit, beter kan relativeren en dat mijn zelfvertrouwen verbeterd is.

==================================================================================================================================

Coaching traject bij Marietta vanuit werk gestart.

Ik zat niet lekker in mijn vel (door ziektewet tijd eruit gelegen, kon niet goed terug aarden) en kon mijn beroep verpleegkundige niet op de manier uiten hoe ik en mijn collega's het zouden willen en zien.

Vanuit mijn manager kreeg Marietta de vraag om mij te coachen. Aantal keer bij Marietta geweest voor gesprekken, dit heb ik altijd heel fijn en positief ervaren. Ik kon volledig mezelf zijn en mijn gevoel/emoties uiten.

Marietta luisterde naar mijn verhalen en gaf mij tips of adviezen waar ik iets aan had of bood mij een luisterend oor, tijdens elke sessie van +/- 1,5 uur was ik blij mijn verhaal te kunnen doen.

Ook kwamen er bij de sessies verschillende opdrachten aan bod die linkten aan de situatie waar ik mee zat en zodat ik er een andere kijk op kreeg, dit waren hele fijne opdrachten en gaven je een positieve kijk op een situatie.


De tips/adviezen kon ik  in de praktijk gebruiken en gaf me ook zelfvertrouwen om mezelf als volledig verpleegkundige te laten zien, collega's gaven ook aan dat ze dit aan mij merkten en dit merkte ik zelf ook.

Ook heb ik geleerd naar mezelf te kijken en naar mijn gevoel te luisteren, een aantal zinnen zal ik blijven onthouden. Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gehad en ik vond het fijn om de coaching van Marietta te ontvangen.

Goede tips en adviezen en bied een luisterend oor. In een woord; TOP!

==================================================================================================================================

gecoacht door Marietta

 Marietta is iemand die je open en eerlijk tegemoet treedt, zij heeft interesse in jou als persoon direct op het moment dat zij kennis met je maakt.
Zij kan zich afstemmen op het gesprek en zonder dat je het merkt gaat zij een dialoog aan waarbij zij de kunst verstaat om te luisteren heel goed te luisteren en je dan zelf uitnodigt om een antwoord te geven waarop er een prettig gesprek ontstaat. Je voelt je verbonden.
zij is een zeer betrokken mens en heeft interesse in de ander en altijd op zoek om samen te kijken wat mogelijk is en wat kan helpen verder te groeien of inzicht te geven.
Zij is instaat om naar je emotie/gevoelens te kijken en te luisteren(stem) waarop zij een gesprek kan openen op een zeer prettige, aangename en rustige manier. Je voelt je bij Marietta veilig  zij herkent negatieve patronen en is in staat om effectief en positief naar een oplossing te zoeken, op deze wijze is er een heel fijne sfeer in het gesprek.  Je voelt je niet meer alleen maar je voelt je door haar prettige aanwezigheid dat je er mag ZIJN op jouw eigen wijze.
Marietta laat je in je waarde zij oordeelt niet kan heel goed samenvatten en zegt in haar bewoordingen precies wat JIJ zelf bedoelt maar waar je misschien door de omstandigheden dan niet  precies op kan komen. a.d.h van voorbeelden middels tekening en of enyagram kan zij iets heel erg duidelijk schetsen zodat het helder wordt.

Inge  
================================================================================================================================


Marietta is al een tijdje mijn coach en zij helpt mij erg goed met mijn probleem. Ze heeft passende oefeningen die de situatie helder maken en waardoor ik stof heb tot nadenken en mijn gedrag kan aanpassen. 
Zij heeft echt een luisterd oor. Ik heb veel van haar geleerd over mijzelf en kan hierdoor in de praktijk beter functioneren. Ik kan haar altijd in schakelen als dat nodig is.

Linda